SUHI0402 je napisao:
Procitah na "onoj rogatici" gadosti u koje i pored dva citanj ne mogu da povjerujem. Citam ponovo i isto. Znaci pise ono sto procitah. ALAHU MILOSNI SACUVAJ OVAJ NAPACENI NAROD OVIH GADOSTI I GADOVA.
Nekakav Kemo Camdjija NAVRACA "svoj" narod da glasaju za SDS i Tomu Batinica. Pravi savez sa cetnicima (BALIJE i cetnici u SAVEZU). Aminuje pokolje silovanja, paljenja... Pa sad nesto kontam, mozda je jedan dio "TIH SDA-ovaca" i pomagao u tim zlodjelima Tomi Batinicu. Mozda taj Kemo i Tomo rade zajedno, kako rece osamnaest ili vise godina. Mozda su oni odavno u "SAVEZU".Mozda su u "SAVEZU" 5-6 mandata, a ne 2.
Bez bolnije bi bilo da Kemo "predje" u SDS i na taj naci sebi obezbjedi fotelju. A i ovi sto "dijele" njegovo misljenje, trebali bi isto da urade. Bice mjesta i za njike.
Kaza i ja se neslazemo u DOSTA toga, ali njegov komentar me iznenadio, ali POZITIVNO. Ovom prilikom zelim da cestitam Kazi na tome.
Plaho me "IZNENADIO" Fejzic Abdulah. Izmedju ostalog je napisao: Ja dajem glas podrske ovoj listi sa nadom da ce u opstini Rogatici biti makar par kancelarija na kojim ce stajati Bosnjacko ime, ja mislim da je to u ovim okolnostima nas maksimum".[b]
O Zambiju i njegovim komentarima je suvisni bilo sta reci.
"Propali oficir jna" pa onda Pavkovic, pa Kemo, pa... imaju mozda neke privilegije, a mozda nesto i "HAJRUJU". Cuce se, isto ko i do sada sto se dosta toga zna.
Eto, Fejzic, Zambi, Kemo navracaju nas napaceni Bosnjacki narod da zaborave i aminuju cetnicka zlodjela. NAVRACAJU narod da ZABORAVE pobjene, silovane...
Kako zaboraviti mog komsiju CAJETA, Zopa, Adonisa... Ubijeni u cvijetu mladost. Tek postali momci, tek trebali da pocnu da ZIVE. Jos dosta tih nasih momaka kao sto je DENIS COHODAR. Zlatan momak, da him DRAGI ALLAH PODARI LIJEPI DzENET.
Kako da zaboravim svog babu, Nasku Titurica (Rogaticka legenda), Taleta, Somu, Rikija,Slavnicku,Senada Curevca, mog komsiju Ismeta Mehmedovica, Macija, Salkicu, Ismetagu Sejtariju, Mehu Deliju, Tarika Isakovica (vrstan sportista ) Mehu Sabanica, Suada Sabanica, Salan Ibrahima-Macka (INSAN ZA SVE, samo nije bio za cetnike, Cavcic Camil, Cavcic Mehmedalija-Mesa, Begic Amir, Dr.Mehic Adil, moja dva naj bolja jarana, DzEVAD SEJTARIJA i DzAMBEGOVIC HALIL- Dzed i Halco, braca Kahvedjici i njihove porodice, moj tetak Salko Demirovic...
Pitam ovu trojicu i one druge, koji "MISLE" isto, trebam li da ispisem sva imena pobijenih nasih naj milijih.
TREBALI DA SVE OVE POBIJENE ZABORAVIMO???????
DA BI POJEDINI UHLJUPI MOGLI DA SJEDU U FOTELJU.
DA BI POJEDINI MOGLI DA HAJRUJU.
DA POJEDINI MOGU DA IZGRADE DOBRE POZICIJE, PO POVRATKU U DOMOVINU.
Pojedini su vec IZGRADILI svoje pozicije zahvaljujuci svojim ...
NE GAZITE PO NASIM NAJ MILIJIM.
NE PLJUJTE PO MEZARIMA NASIH SEHIDA.
DALJE SVOJE PRLJAVE SAPE OD CISTIH DUSA NASIH NAJ MILIJIH.
ETO VAM SDS I SDS ili SDA I SDA, ISTO JE TO (ROGATICKI) PA SE LIZITE IZMEDJU SEBE KOLIKO HOCETE.
ISTI STE.