Zele,ja sam na FB(na svom profilu) rijetko,i ako sta postavim onda je to neka interesantna prica o Rogatici i rogatickim ljudima,a koja je,opet,interesantna mojim FB prijateljima koji nisu iz Rogatice ali im je drasgo procitati nesto o nasem gradu...eto,zato.Pa se jave raja koja je davno odselila iz Rogatice a ostali Rogaticani(i da dodam u svom sranju ostali cestiti) i sto je meni drago ima raznih nacija sto u danasnjem vaktu i jeste tracak nade da sve nije otislo u PM.Na FB Rogaticani rijetko sada dolazim i tu su neki poceli pametovati,ima dosta mladjarije koju ja ne poznam i koji bi nesto mudrovali,a ja nemam ni zivaca da se s njima dopisujem.Stoga i jesi u pravu - ono sto je pravo je ova stranica,ucinili smo sve(bar nas pet-sest) da se ne ugasi,i ona jeste pravo iskreno svjedocanstvo.Pisao sam da su nasa pisanja prenosili i slicni portali (Ljubuski,Gradacac,Dovla net...) sto je znak da nas,mozda,vise raje stranaca cita nego domacih. Mi stari clanovi smo se malo i potrosili,meni rijetko kad naupadne dobra ideja za tekst,izuzev kad malo mahnem,pa ostaje zal sto,ipak,nismo uspjeli okupiti vise RAJE koja zna i pamti i voli svoj grad.Ali "taki smo kakvi smo" i treba nas j....ti.
|