Evo zbog čega treba administracija da se angažuje još više i još bolje poradi na ovoj stranici. Sve je više onih koji me nazivaju, daju prijedloge. Danas sam dobio mail ovog sadržaja
Selam Galibe,
Danas smo na groblju Vlakovo ispratil naše komšije braću Vatreš Sariju i Hamdu kao i Abdulaha Čolića. Nakon dvadeset godina od zvjerske egzekucije dočekali su da im se ljudski klanja dženaza.Braća Vatreš su ekshumirani u Rogatičkoj ulici Oplošče, negdje na putu prema Rudom. Za one koji ih nisu poznavali, braća Vatreš su živjeli pored mezarja Šiljak u Rogatici na putu prema Biljinovcu i Pašić Kuli, od pet ili šest braće živ je samo Osmo (vozio FAP-a). Vatreš Sarija je bio otac košarkašice koju smo zvali Slavnićka koja je prije nekoliko godina takođe ekshumirana i ukopana. Abdulaha Čolića se dobro ne sjećam, rekoše mi da je živio u Lepenici, ubijen je 1992 godine a ekshumiran na Ivan polju - Glasinac. Dženaze su bile udaljene pedesetak metara jena od druge tako da nisam mogao zabilježiti sve.
Fotosi nisu nekog kvaliteta jer su sniljeni mobitelom.
Selam Od Nijaza Katice
Dragi moj Nijaze, velika ti hvala na ovome u ime onih koji rade na ovoj stranici, u ime svih onih koji je posjećuju i u moje lično ime. Neka te Allah nagradi
Attachment:
29092012305.JPG [ 733.66 KiB | Pogledano 4126 puta. ]
Attachment:
29092012306.JPG [ 507.35 KiB | Pogledano 4114 puta. ]
Attachment:
29092012307.JPG [ 447.24 KiB | Pogledano 4109 puta. ]