Kifla je napisao:
Procitah na Rog. com. da se vodi ista akcija. Tamo je zakazana akcija ciscenja za SUBOTU i NEDJELJU. I oni su predlagali da se iskupi lova i da se plati ciscenje, pa su odustali. Mislim da nemogu naci adekvatnu osobu za odrzavanje grobalja. Zato vas pozivam da i vi uputite apel da ova akcija uspije.
rogaticani je napisao:
Kifla je napisao:
Procitah na Rog. com. da se vodi ista akcija. Tamo je zakazana akcija ciscenja za SUBOTU i NEDJELJU. I oni su predlagali da se iskupi lova i da se plati ciscenje, pa su odustali. Mislim da nemogu naci adekvatnu osobu za odrzavanje grobalja. Zato vas pozivam da i vi uputite apel da ova akcija uspije.
Ja bih volio da ta mezarja budu ociscena i finansijski cu podrzati tu akciju. Dakle, ovo sto je Zele predlozio je super i vidjecemo da to ako Bog da sprovedemo u djelo. Koliko se to moze zavrsiti do Bajrama ne znam, ali vrijedi pokusati kako god.
Mislim da je najbolje platiti ljude da dodju u Rogaticu i urade taj posao. A ljudi koji hoce da rade i zarade ima u Bosni sasvim dovoljno.
SUHI0402 je napisao:
Ovaj Zeletov predlog u potpunosti PODRZAVAM, a nadam se i ostali??? Sto rece "Rogaticani" ako nema niko u Rogatici da bi to uradio, ima puna Bosna ljudi koji jedva cekaju da zarade.
Trebalo bi to sto PRIJE realizovati.
Ovom prilikom POZIVAM SVE ROGATICANE I PRIJATELJE da se odazovu ovoj humanoj akciji i molim sve zainteresovane da to STO PRIJE urade.
Dobro bi bilo da se mezari ociste prije Bajrama, a ako i ne, bice mezari NASIH RODJAKA, KOMSIJA, SUGRADJANA ocisceni i lijepi poslije Bajrama.
JOS JEDNOM MOLIM SVE DA SE ODAZOVU OVOJ HUMANOJ AKCIJI STO PRIJE I STO U VECEM BROJU.
UNAPRIJED HVALA SVIMA KOJI SE ODAZOVU.
seperka je napisao:
fala bogu sto zele dade taj prjedlog,ja podrzavam taj pametni prijedlog.samo mi javite kad treba ija cu poslati donaciju.